WP Menubar error: File headertop.css not found in /var/www/virtual/antiakw/chain-reaction-tihange/wp-content/plugins/menubar/templates/CSSmb_46!

WP Menubar error: Function wpm_display_CSSmb_46() not found!
Nieuws

Verslag burgercomité Sittard-Geleen 17 mei

Burgercomité Stop Tihange Sittard-Geleen

Onze beweging groeit! Veel mensen zijn enthousiast bezig om in hun eigen kring bekendheid te geven aan de grote mensenketting op zondagmiddag 25 juni. Op 17 mei kwamen we als Burgercomité bijeen in Sittard en daar hebben we tal van afspraken gemaakt, die nu in uitvoering zijn genomen. En we oefenden voor de mensenketting, waarbij Paula Wielders zorgde voor de foto’s. #hand-in-hand en ook nog #lol

De volgende bijeenkomst van Burgercomité Westelijke Mijnstreek zal plaatsvinden op woensdagavond 7 juni, 20u00 Café Bloem, Markt 30 in Sittard.

 

Bussen vanuit Geleen en Beek !!

We hebben met busmaatschappij Heijthuijzen uit Elsloo afspraken gemaakt over het busvervoer. Mensen uit Sittard-Geleen vertrekken om 13u00 vanaf de parkeerplaats bij Glanerbrook. Mensen uit Stein en Beek vertrekken om 13u15 vanaf de parkeerplaats bij de Makado, ingang Oost.  De busreis kost € 3 (kinderen tot 10 jaar gratis) Vooraf opgeven om mee te gaan met de bus naar ons deel in de Mensenketting is vereist. Doe het snel! Stuur een email naar: bussen046@gmail.com  en vermeld het aantal personen en  de opstapplaats. Via advertenties in Born Actueel (3 juni)  en 1Lokaal in de Westelijke Mijnstreek (7 juni) gaan we bekendheid geven aan de busreis en hoe mensen zich kunnen opgeven. Voorts laten we 5000 flyers drukken waarmee we aan de slag gaan.

 

Het zou leuk zijn als we muziek mee krijgen. Heb je contact met een koor, harmonie/fanfare  of een  zaet  hermenieke : probeer ze over te halen om mee te doen! Ze kunnen optreden bij de opstapplaats van de bus en tijdens de mensenketting zelf. Dat maakt extra sfeer en indruk en voor hen een bijzonder optreden! Heb je er een kunnen overtuigen? Laat het me snel weten.

 

Vrijwilligers gezocht voor flyeracties in de stad!

Op zaterdag 10 en op zaterdag 17 juni willen we tussen 11u00 in de ochtend en 15u00 in de middag gaan flyeren in de centra van Sittard en Geleen. En op woensdagavond 14 juni willen we tussen19u30 en 20u00 bij de ingang van de Stadschouwburg even flyeren.  (Voorstelling Pinkpop ) Er hebben zich al aantal vrijwilligers voor diverse flyermomenten opgegeven maar we zoeken er nog!! Help ook een paar uurtjes mee met flyeren. We vragen politieke partijen om ook onder hun (aktieve) leden te zoeken naar paar vrijwilligers. Graag voor 6 juni opgeven wie mee wil helpen, op welke datum en op welke plaats. Dan delen we de zaak in. Onze lokale flyer met informatie ook over de bustocht gaan we dan massaal verspreiden.

Vanaf 3 juni zijn de lokale flyers beschikbaar. Ga er vooral mee aan de slag: leg ze bij huisartsen, gemeenschapshuizen, scholen, etc.

We hebben ze op 7 juni bij ons als we als Burgercomité weer bijeenkomen in Sittard.  Je kunt ze ook ophalen bij Jan & Kitty, Absbroekstraat 10 Munstergeleen. Wel vooraf even bellen: 06-23559780  Ook landelijke flyers en posters zijn er nog!

 

Uitnodiging volgende bijeenkomst Burgercomité Westelijke Mijnstreek woensdagavond 7 juni, 20u00 Café Bloem Sittard.

Om de laatste puntjes op de i te zetten, de bussen en flyeracties goed te organiseren komen we nog eenmaal bijeen als Burgercomité op woensdagavond 7 juni, 20u00 in Café Bloem, Markt 30 in Sittard. Noteer in je agenda!

 

 

Jan Muijtjens

Burgercomité Stop Tihange Westelijke Mijnstreek

Tel  06 23 55 9780